De 25e Eefdese Voetbaldagen - 24 en 25 februari 2016

Sportzaal De Stuw in Eefde

Eefdese Voetbaldagen


Sponsors

Wij zijn altijd op zoek naar leuke extra sponsoren die ons kunnen helpen door bijvoorbeeld promotiemateriaal beschikbaar te stellen. De Eefdese Voetbaldagen worden naast onze enthousiaste vrijwilligers, mede mogelijk gemaakt door:

Sportclub Eefde
De plaatselijke voetbalclub gebruiken we om de jeugd te benaderen zich in te schrijven voor de voetbaldagen. Tevens wordt nieuws rondom de voetbaldagen vermeld op de website en in de nieuwsbrief van Sp. Eefde. Bezoek ook eens de website van Sportclub Eefde op: www.sp-eefde.nl.

Sportzaal de Stuw
De Eefdese Voetbaldagen worden vanaf het begin al georganiseerd in Sportzaal de Stuw in Eefde. De Stuw is een sportaccommodatie gelegen aan de rand van het dorp Eefde in een natuurrijke omgeving. De Stuw is een bijzonder geschikte plek voor uw actieve feesten waar sport en spel in combinatie met een warm en/of koud buffet centraal staat. Voor meer informatie over Sportzaal de Stuw kun je de website bezoeken: www.sportzaaldestuw.nl.

Kriston Webdesign
Onze website is ontwikkeld door Kriston Webdesign (Thomas Jansen) uit Zutphen, die tevens het onderhoud aan de site verzorgd. Bij Kriston Webdesign kun je terecht voor de ontwikkeling en het onderhoud van websites, advies over de inzet van Social Media, zoekmachine optimimalisatie en het versturen van e-mailings. Voor meer informatie over de diensten van Kriston Webdesign kun je de website bekijken: www.kriston.nl.